porady na każdy temat
Facebook Twitter Google Plus NK Newsletter Konkursy Gry online

BARSZCZ WIELKANOCNY według przepisu Magdy GESSLER - jak zrobić biały barszcz na Wielkanoc?

Podajemy przepis na biały barszcz wielkanocny Magdy Gessler. Szefowa "Kuchennych rewolucji" wie, jak ugotować wyśmienity barszcz na Wielkanoc, dlatego warto przed świętami poznać jej przepis. To danie twoja rodzina będzie wspominała jeszcze długo po świętach!

barszcz biały dodano: 28.03.2013 17:43

Barszcz czerwony WEDŁUG PRZEPISU MAGDY GESSLER! Jak zrobić barszcz czerwony z przepisu z KUCHENNYCH REWOLUCJI?

Podstawą smacznego barszczu czerwonego jest odpowiednio przyrządzony smak z buraków. Przekonali się o tym pracownicy restauracji "Pod Łosiem" w podgorzowskim Wawrowie, której rewolucję robiła Magda Gessler. Zobacz, jak przygotować buraczaną esenscję według przepisu Magdy Gessler i jak ugotować prawdziwy barszcz!

barszcz czerwony przepis gessler dodano: 19.12.2013 11:17 | odpowiedz (27)

Zupa gulaszowa Magdy Gessler - przepis. Jak zrobić zupę gulaszową?

Zupa gulaszowa Magdy Gessler na wołowej karkówce to prawdziwy hit polskich stołów! Rozgrzeje w chłodny dzień i jest tak sycąca, że wystarczy za cały obiad! Dowiedz się, jak ją zrobić.

zupa gulaszowa dodano: 29.01.2014 15:39

Przepisy Magdy Gessler na świeta! Barszcz, śledź, ryba po grecku i kompot według Magdy Gessler

Magda Gessler, znana restauratorka, która zdobyła jeszcze większy rozgłos dzięki programom Masterchef oraz Kuchenne rewolucje, ma przepisy na każdą okazję! Podajemy przepisy Magdy Gessler na tradycyjne świąteczne potrawy, na pewno przydadzą się przy planowaniu wigilijnego menu!

barszcz dodano: 24.12.2013 09:49 | odpowiedz (2)

Święta według Magdy Gessler - przepis na faszerowanego karpia po żydowsku. Jak zrobić tę pyszną rybę?

Zjedz na wigilię to co proponuje Magda Gessler! Z okazji Bożego Narodzenia chcesz przyrządzić niezwykłą potrawę według pomysłu królowej "Kuchennych rewolucji"? Przedstawiamy przepis z "Kuchennych rewolucji" na faszerowanego karpia po żydowsku

12 potraw wigilijnych dodano: 23.12.2013 15:57

Święta według Magdy Gessler. Jak zrobić pastę z makreli z "Kuchennych rewolucji"?

Zastanawiasz się, jakie przystawki przygotować na wigilijny stół? Skorzystaj z porady Magdy Gessler rodem z "Kuchennych rewolucji". Niech wśród 12 wigilijnych potraw znajdzie się wyjątkowa pasta z makreli według przepisu z "Kuchennych rewolucji"!

Kuchenne rewolucje Gessler przepisy dodano: 23.12.2013 15:57

Przepisy Magdy GESSLER z programu Kuchenne Rewolucje - jak zrobić KLOPSIKI w sosie koperkowym?

W programie "Kuchenne Rewolucje" Magda Gessler zdradziła, jak przygotować pyszne klopsiki w sosie koperkowym. Sprawdź przepis.

klopsiki dodano: 04.10.2012 11:42 | odpowiedz (1)

Cielęcina z beszamelem przepis Magdy Gessler - jak zrobić? Kuchenne rewolucje

Cielęcina z beszamelem według Magdy Gessler - jak przyrządzić to danie, żeby mięso było miękkie i soczyste?  Podajemy przepis, któe zdradziła Magda Gessler w restauracji Ąka w Lublinie, w jednym z odcinków  "Kuchennych rewolucjach" .

kuchenne rewolucje przepis dodano: 19.07.2013 10:53 | odpowiedz (2)

Kurczak z piwem faszerowany wątróbką wg przepisu M. Gessler - jak przyrządzić to danie?

Kurczak z piwem według przepisu Magdy Gessler podbił podniebienia mieszkańców Cieszyna. Zgodnie z obowiązującymi ostatnio trendami poszukiwania małych browarów warzących lokalne piwa Magda Gessler odwiedziła Cieszyński Browar Mieszczański, w którym przeprowadziła kolejną kuchenną rewolucję. Teraz w tym lokalu można nie tylko wypić pyszne, produkowane "za ścianą" różne gatunki piw, ale dobrze zjeść, m.in. kurczaka marynowanego w piwie z farszem z wątróbki. Jak przyrządzić to danie?  

Kuchenne rewolucje Cieszyn dodano: 09.03.2013 16:14

Jak zrobić tartę z wątróbką według przepisu M. Gessler?

Kuchenne rewolucje w restauracji "Folklor" w Jastrowiu zakończyły się sukcesem. Magda Gessler wprowadziła do menu "Folkloru" kilka pysznych dań z dziczyzny, m.in. kotlety mielone z dzika, pieczeń z dzika i tartę z delikatnym musem wątróbkowym podawaną z sosem chrzanowo-jabłkowym. Nas zaciekawił zwłaszcza ten ostatni przysmak. Jak zrobić tartę na kruchym spodzie z wątróbką z dzika według przepisu Magdy Gessler?

dania z dziczyzny dodano: 28.02.2013 22:51
Newsletter
nie daj sie zagiąć. czytaj nas regularnie.
Pytania i
Odpowiedzi
STREFA
UŻYTKOWNIKÓW
  • ZAPYTAJ
KTO JEST KIM?
Remigiusz Gołębiowski chce przepłynąć Bałtyk. Kim jest Remigiusz Gołębiowski? [VIDEO]

Pewien mężczyzna ogłosił, że we wtorek, 5 sierpnia przepłynie Morze ...

    • Pytania(1923)
    • ZADAJ PYTANIE
  • Odpowiedzi(1078)
  • ZADAJ PYTANIE
BAZA PORAD
przepisy Magdy Gessler szukasz informacji, artykułów, wywiadów nt. przepisy Magdy Gessler. Wszystko na temat przepisy Magdy Gessler na Mowimyjak.pl
Żaden utwór zamieszczony w serwisie nie może być powielany i rozpowszechniany lub dalej rozpowszechniany w jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny) na jakimkolwiek polu eksploatacji w jakiejkolwiek formie, włącznie z umieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody MURATOR S.A.. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części z naruszeniem prawa tzn. bez zgody MURATOR S.A. jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.