porady na każdy temat
Facebook Twitter Google Plus NK Newsletter Konkursy Gry online

Królik: jakie właściwości ma mięso z królika?

Mięso królika jest bardzo zdrowe, o czym niewiele osób wie. Ma bardzo mało cholesterolu, wiele witamin i aminokwasów. Do tego jest smaczne. Mówimy, dlaczego warto jadać mięso z królika.

cholesterol dodano: 16.06.2014 11:27

Królik w occie balsamicznym [PRZEPIS]

Na polskich stołach królik nie pojawia się często, a szkoda. warto jednak sięgać po niego częściej niż raz w roku i spróbować w nieco innym entourage'u niż sos śmietanowy na przykład w occie balsamicznym. Wypróbuj przepis na królika w occie balsamicznym.

królik dodano: 16.05.2014 10:33

Wielkanoc 2014. Królik w śmietanie - jak przyrządzić wielkanocne potrawy?

Królik ma wyśmienite mięso, które jest chude, nie uczula, i ma wiele właściwości odżywczych. W supermarketach kupimy bez problemu królicze tuszki. Jak przyrządzić królika na świąteczny lub rodzinny obiad? Mówimy, jak zrobić królika w śmietanie.

jak przyrządzić królika dodano: 27.03.2013 14:10
  • PYTANIE DO EKSPERTA
Newsletter
nie daj sie zagiąć. czytaj nas regularnie.
Pytania i
Odpowiedzi
STREFA
UŻYTKOWNIKÓW
  • ZAPYTAJ
KTO JEST KIM?
Patrycja Volny, córka Jacka Kaczmarskiego. Kim jest? [KARIERA, RODZINA]

Delikatna, szczupła twarz okolona włosami w kolorze czekolady. Patrycja Volny ...

    • Pytania(2408)
    • ZADAJ PYTANIE
  • Odpowiedzi(1137)
  • ZADAJ PYTANIE
BAZA PORAD
mięso z królika szukasz informacji, artykułów, wywiadów nt. mięso z królika. Wszystko na temat mięso z królika na Mowimyjak.pl
Żaden utwór zamieszczony w serwisie nie może być powielany i rozpowszechniany lub dalej rozpowszechniany w jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny) na jakimkolwiek polu eksploatacji w jakiejkolwiek formie, włącznie z umieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody ZPR Media S.A.. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części z naruszeniem prawa tzn. bez zgody ZPR Media S.A. jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.