porady na każdy temat
Facebook Twitter Google Plus NK Newsletter Konkursy Gry online
Kuchenne rewolucje. Jak zrobić śledzia w sosie z mlecza? Przepis Magdy Gessler Kuchenne rewolucje dotarły nad Bałtyk do baru Rybka w Gdańsku. ...
Kuchenne rewolucje Magdy Gessler odcinek 3 część 7, Pasta z ryby wędzonej. Jak zrobić pastę z piklinga, pastę z makreli

Kuchenne rewolucje. Jak zrobić pastę z ryby wędzonej? Przepis Magdy Gessler

Pasta z wędzonej ryby rewelacyjnie smakuje podana na bagietce albo kromce chleba, czy jako samodzielnie zaserwowana przystawka. Jest prosta i szybka w przygotowaniu. Wypróbuj przepis na pastę rybną, którą Magda Gessler przygotowała w Kuchennych rewolucjach w Gdańsku w barze Rybka. 

Składniki

  • wędzona ryba (np. pikling, makrela)

  • 3 jajka

  • pasta pomidorowa

  • majonez

  • musztarda rosyjska

  • biały pieprz

  • kurkuma

  • sól

Przygotowanie:

Jajka ugotuj na twardo, obierz i drobno posiekaj, dodaj do nich mięso wędzonej ryby (drobno posiekane) oraz kilka łyżek majonezu, musztardy rosyjskiej i pasty pomidorowej. Dopraw solą, białym pieoprzem, oraz kurkumą.

MATERIAŁY CZYTELNIKÓW
Zobacz koniecznie
Kuchenne rewolucje - jak zrobić carpaccio z kaczki z truskawkami - przepis Magdy Gessler Kuchenne rewolucje - jak zrobić carpaccio z kaczki z truskawkami - przepis Magdy Gessler

Carpaccio z kaczki z truskawkami, podawane w Sielskiej zagrodzie w Nowym Dworze Gdańskim, Magda Geller uznała za obłędne! Przeczytaj, jak zrobić smaczne carpaccio z kaczki według przepisy Magdy...

Restauracje Magdy Gessler. Czy warto odwiedzić restaurację „AleGloria"?

Na Placu Trzech Krzyży mieści się restauracja Magdy Gessler pod znamienną nazwą „AleGloria". W tym lokalu goście mają okazję kosztować polskiej kuchni, zrewolucjonizowanej przez najsłynniejszą...

Restauracje Magdy Gessler. Czy warto odwiedzić restaurację „Gar" w Warszawie?

Na ul. Jasnej 10 w Warszawie, a dokładniej na rogu Sienkiewicza znajduje się niepozorna z zewnątrz restauracja pod nazwą „Gar". Co 2 lata Magda Gessler zmienia menu lokalu. Aktualnie w...

Aktualizacja: 15.03.2013 11:00
Źródło: mowimyjak.pl
None
Newsletter
nie daj sie zagiąć. czytaj nas regularnie.
KTO JEST KIM?
Barbara Maciejczyk: kim była stewardesa z tupolewa?

Babara Maciejczyk to stewardesa z prezydenckiego Tu-154M, która przed katastrofą ...

Mowimyjak.pl duży i popularny portal poradniczy. Nie masz pomysłu na obiad? Chcesz zabłysnąć w kuchni? Sprawdź nasze przepisy! Porady, informacje, najciekawsze przepisy, smaczne dania i skuteczne diety. Radzimy jak zrobić ciasto lub ketchup, czego nie wiemy o sushi, jak i co dobrze ugotować, co jemy w parówkach, jak uratować przypalony garnek lub przesolone danie. Gotowanie to nasza pasja. Mówimy jak zrobić sos beszamelowy. Mamy przepis na muffinki, sernik, gofry, naleśniki. Potrawy kuchni świata, polskie domowe dania i desery. Znajdziesz tu najlepsze przepisy kulinarne, dobre rady na temat pysznych ciast, sałatek i innych potraw. Sposoby przygotowania drinków, koktajli. Inspiracje kulinarne dla każdego.   Porady na każdy temat

 

Żaden utwór zamieszczony w serwisie nie może być powielany i rozpowszechniany lub dalej rozpowszechniany w jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny) na jakimkolwiek polu eksploatacji w jakiejkolwiek formie, włącznie z umieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody ZPR Media S.A.. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części z naruszeniem prawa tzn. bez zgody ZPR Media S.A. jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.