porady na każdy temat
Facebook Twitter Google Plus NK Newsletter Konkursy Gry online
Kuchenne rewolucje. Jak zrobić śledzia w sosie z mlecza? Przepis Magdy Gessler Kuchenne rewolucje dotarły nad Bałtyk do baru Rybka w Gdańsku. ...
Kuchenne rewolucje Magdy Gessler odcinek 3 część 7, Pasta z ryby wędzonej. Jak zrobić pastę z piklinga, pastę z makreli

Kuchenne rewolucje. Jak zrobić pastę z ryby wędzonej? Przepis Magdy Gessler

Pasta z wędzonej ryby rewelacyjnie smakuje podana na bagietce albo kromce chleba, czy jako samodzielnie zaserwowana przystawka. Jest prosta i szybka w przygotowaniu. Wypróbuj przepis na pastę rybną, którą Magda Gessler przygotowała w Kuchennych rewolucjach w Gdańsku w barze Rybka. 

Składniki

  • wędzona ryba (np. pikling, makrela)

  • 3 jajka

  • pasta pomidorowa

  • majonez

  • musztarda rosyjska

  • biały pieprz

  • kurkuma

  • sól

Przygotowanie:

Jajka ugotuj na twardo, obierz i drobno posiekaj, dodaj do nich mięso wędzonej ryby (drobno posiekane) oraz kilka łyżek majonezu, musztardy rosyjskiej i pasty pomidorowej. Dopraw solą, białym pieoprzem, oraz kurkumą.

MATERIAŁY CZYTELNIKÓW
Zobacz koniecznie
Zupa z żółwia MAGDY GESSLER PRZEPIS. Zupa żółwiowa - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Fałszywa zupa z żółwia? Magda Gessler przypomina dawne smaki. Podajemy PRZEPIS na zupę żółwiową i sposób jej przygotowania. Zupa żółwiowa według Magdy Gessler wbrew pozorom przygotowywana jest nie z...

Gulasz z jeleniny według PRZEPISU MAGDY GESSLER! Jak zrobić gulasz z dziczyzny Z KUCHENNYCH REWOLUCJI Magdy Gessler w Chojnowie?

W kolejnym odcinku Kuchennych Rewolucji Magda Gessler udała się do Chojnowa, gdzie postanowiła zmienić restaurację "Niebieski parasol" i odmienić jej nazwę na "Pod jeleniem". Owocem tej rewolucji...

Pasta z makreli. Jak przygotować pastę z makreli?

Pasta rybna idealnie podana ze świeżym, białym pieczywem zasmakuje nie tylko jaroszom. Jak przyrządzić smaczną pastę z makreli?

Aktualizacja: 15.03.2013 11:00
Źródło: mowimyjak.pl
None
Pytania i
Odpowiedzi
STREFA
UŻYTKOWNIKÓW
  • ZAPYTAJ
Newsletter
nie daj sie zagiąć. czytaj nas regularnie.
KTO JEST KIM?
Patrick Modiano, laureat literackiej Nagrody Nobla 2014. Kim jest?
Patrick Modiano, laureat literackiej Nagrody Nobla 2014. Kim jest?

Poznaliśmy kolejnego laureata literackiej Nagrody Nobla. W 2014 roku został ...

BAZA PORAD

Mowimyjak.pl duży i popularny portal poradniczy. Nie masz pomysłu na obiad? Chcesz zabłysnąć w kuchni? Sprawdź nasze przepisy! Porady, informacje, najciekawsze przepisy, smaczne dania i skuteczne diety. Radzimy jak zrobić ciasto lub ketchup, czego nie wiemy o sushi, jak i co dobrze ugotować, co jemy w parówkach, jak uratować przypalony garnek lub przesolone danie. Gotowanie to nasza pasja. Mówimy jak zrobić sos beszamelowy. Mamy przepis na muffinki, sernik, gofry, naleśniki. Potrawy kuchni świata, polskie domowe dania i desery. Znajdziesz tu najlepsze przepisy kulinarne, dobre rady na temat pysznych ciast, sałatek i innych potraw. Sposoby przygotowania drinków, koktajli. Inspiracje kulinarne dla każdego.   Porady na każdy temat

 

Żaden utwór zamieszczony w serwisie nie może być powielany i rozpowszechniany lub dalej rozpowszechniany w jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny) na jakimkolwiek polu eksploatacji w jakiejkolwiek formie, włącznie z umieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody ZPR Media S.A.. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części z naruszeniem prawa tzn. bez zgody ZPR Media S.A. jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.